Societatea Romana de Farmacologie are o noua conducere

  • 08-mai-2023
Societatea Romana de Farmacologie are o noua conducere

La finalul saptamanii trecute a avut loc sedinta de Adunare Generala a Societatii Romane de Farmacologie, in urma careia a fost ales Comitetul Director al SRF pentru urmatorii 4 ani.

Noua conducere a SRF este forma din:

Presedinte: Prof. Univ. Dr. Anca Buzioanu ( Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) Cluj-Napoca,
Vicepresedinti: Prof. Dr. Daliborca Vlad ( UMF „V. Babes” Timisoara), Prof. Dr. Lorena Dima (Universitatea „Transilvania”), Prof. Dr. Radu Iliescu (Prorector la UMF „Gr. T Popa”)
Secretar general: Sef lucrari Octavia Sabin (UMF Cluj)
Trezorier: Conf. Dr. Gabriela Cioca (Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu)
Membri in Comitetul director: Prof. dr. Cristina Mogosan (UMF Cluj), Dr. Vlad Negulescu (UMF „Carol Davila”) si Prof. Dr. Mihai Nechifor (UMF Iasi)
Membri de onoare ai SRF: Prof. Dr. Victor Voicu si Prof. Dr. Ion Fulga

“Sunt onorata sa reprezint SRF in calitate de presedinte, iar increderea colegilor mei farmacologi, farmacologi clinicieni si farmacisti ma bucura si ma responsabilizeaza deopotriva. (…) Sunt convinsa ca vom avea o colaborare foarte buna, pentru a face din Societatea Romana de Farmacologie un partener important de dialog in elaborarea politicilor nationale ale medicamentului, si totodata o structura care sa promoveze pe plan national si international cercetarea stiintifica, educatia in domeniul farmacoterapeutic, precum si interesele profesionale ale farmacologilor romani.”, a scris Prof. Univ. Dr. Anca Buzioanu, noul presedinte al Societatii Romane de Farmacologie, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: FB/Anca Dana Buzoianu

Etichete: societatea romana de farmacologie, SRF, conducere SRF