Antibiotice Iasi: Premiul pentru cel mai atractiv angajator din industria farmaceutica romaneasca

  • 15-mai-2023
Antibiotice Iasi: Premiul pentru cel mai atractiv angajator din industria farmaceutica romaneasca

Compania romaneasca Antibiotice Iasi a obtinut premiul pentru cel mai atractiv angajator din industria farmaceutica romaneasca, conform clasificarii realizate de Randstad Romania Employer Brand Research, una dintre cele mai complexe cercetari de brand de angajator din lume.

“Suntem mandri si ne onoreaza premiul obtinut la Gala Randstad Romania Employer Brand Awards. Antibiotice reprezinta cu adevarat un punct de reper pentru Romania, pentru pietele internationale, ca reprezentant de referinta in industria producatoare farmaceutica. Promisiunea Antibiotice este de a fi mai mult decat o afacere, de a fi un partener de incredere atat pentru proprii angajati cat si stakeholderii sai, pentru a creste impreuna si a asigura un viitor sustenabil. Am facut progrese semnificative in dezvoltarea angajatilor nostri si suntem mandri cand eforturile echipei Antibiotice sunt recunoscute ca bune practici”, a declarat Mihaela Murariu, director Resurse Umane – Antibiotice Iasi, potrivit unui comunicat de presa.

Conform sursei citate, aceasta recunoastere confirma preocuparile companiei pentru dezvoltarea profesionala si personala a angajatilor sai, imbunatatirea mediului de lucru, modul in care sunt atrasi si formati tineri talentati.

“Programele Perform a+ si Colegiul tehnic a+ pentru atragerea si formarea de specialisti atat cu studii medii cat si superioare sau Club a+, un proiect dedicat dezvoltarii si sustinerii unui stil de viata sanatos in randul angajatilot, sunt cateva exemple concrete in acest sens.”, a mai precizat compania.

Sursa foto: FB/Antibiotice Iasi

Etichete: antibiotice iasi, anagajator industria farmaceutica,