Asigurarea accesului pacientilor la medicamente este misiunea echipelor de distributie si din farmacii

  • 16-apr.-2020
Asigurarea accesului pacientilor la medicamente este misiunea echipelor de distributie si din farmacii

Asociatia Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania asigura autoritatile si pacientii ca membrii sai depun toate demersurile pentru a facilita accesul la medicatia necesara in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii de siguranta si confort.

„Echipele implicate in activitatea de distributie si din farmacii sunt in linia intai de lupta impotriva COVID-19, alaturi de intreg corpul medical, fiind de multe ori primii specialisti in sanatate la care apeleaza pacientii. Ne onoreaza increderea constanta din partea acestora, fiind totodata pe deplin constienti de responsabilitatea noastra in aceasta perioada. De asemenea, in aceste zile acordam o atentie deosebita sigurantei personalului, fiind sporite masurile de protectie in toate unitatile operate de membrii nostri”, a declarat Iulian Trandafir, Presedintele ADRFR.

Iulian Trandafir a preluat mandatul de Presedinte al ADRFR la inceputul acestui an cand s-a alaturat echipei de management a Asociatiei si Anca Babes in calitate de Director Executiv.