Informare referitoare la stocurile de Vitamina C solutie injectabila

  • 24-mart.-2023
Informare referitoare la stocurile de Vitamina C solutie injectabila

In urma solicitarii Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania (ANMDMR), compania ZENTIVA S.A. ROMANIA a transmis asigurari privind disponibilitatea produsului Vitamina C Zentiva 100 mg/ml ct x 10fiole/ 5ml solutie injectabila/perfuzabila la distribuitorii angro si in farmacii.

In ceea ce priveste situatia medicamentelor VITAMINA C ARENA 750 mg; 100 mg/ml; 200 mg/ml (ACIDUM ASCORBICUM) solutie injectabila, (detinator autorizatie de punere pe piata (DAPP) – ARENA GROUP S.A. – ROMANIA), ANMDMR a identificat, la acest moment, stocuri care pot fi comercializate la distribuitorii angro si in farmacii, mai transmite Agentia Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania.

Inspectorii Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania (ANMDMR) au controlat o fabrica de medicamente de langa Bucuresti unde ‘se desfasurau activitati neautorizate’. Autoritatile au suspendat autorizatia de fabricatie a producatorului respectiv.

Etichete: vitamina c, vitamina c solutie injectabila, ANMDMR